Hvem er ProMeetings?

Vi udbyder mødeløsninger og mødetelefon tjenester, der opfylder virksomheders behov for billig og pålidelig mødetelefoni, der er enkelt at anvende.

Vi har stor erfaring med implementering af mødeløsninger i alle størrelser af organisationer. Vores målsætning er at lette arbejdet for den ansvarlige indkøber eller telefoniansvarlige i forbindelse med indførelse af den nye tjeneste. Med udgangspunkt i den enkelte organisations behov lægger vi en plan for implementeringen i samarbejde med kunden.

  • Vi har fokus på enkelthed og service.
  • Vi er specialister inden for konferencetjenester og tilbyder ikke andre teleydelser.
  • Vores prismodel er enkel og fleksibel og kan tilpasses den enkelte kundes behov og anvendelse.
  • Vi arbejder målrettet med et implementeringskoncept, der gør implementeringen let og smidig for vores kunder.
  • Vores teknologi er med til at sikre optimal samtalekvalitet, brugervenlighed og pålidelighed.

ProMeetings ejes og drives af Voicelink ApS, som er en dansk virksomhed, der servicerer kunder primært i Norden. I 2015 blev Voicelink ApS købt af ipvision a/s. Voicelink ApS videreføres som et datterselskab under ipvision a/s. Grundlæggerne har årelang erfaring fra telebranchen både i Danmark og i udlandet. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har siden opbygget en stor kundeportefølje, herunder nogle af de største danske børsnoterede selskaber.

ProMeetings har siden begyndelsen af 2011 samarbejdet med konferenceleverandøren Confy MeetingZone i Sverige, der i sommeren 2012 blev opkøbt af engelske MeetingZone.